Produkter til ukraine mad gruppe (17)

Tapiokastivelse 300g

Tapiokastivelse 300g

Tapioca-stivelse er kendetegnet ved, at den øger viskositeten af produktet uden at farve det. Egenskaberne ved tapioca-stivelse ligner meget egenskaberne ved kartoffelstivelse. Den bruges i mange glutenfri bageopskrifter for at få retten til at se bedre ud eller for at opnå en gylden skorpe. Maling med sten gør det muligt for os at bevare den naturlige afbalancerede sammensætning af korn, hvilket gør det muligt at sænke det glykemiske indeks, en vigtig indikator for dem, der bekymrer sig om deres sundhed. Vægt: 300 g
Guarana - pulver

Guarana - pulver

Naturligt guarana pulver Nettovægt: 50 g Energiværdi pr. 100 g: 590 kcal Holdbarhed: 12 måneder
Kinesisk tørret kål - HoReCa

Kinesisk tørret kål - HoReCa

Pekingkål var populær i Europa kun i de asiatiske kvarterer indtil midten af det 20. århundrede. Men i de seneste årtier har den været på toppen af kulinarisk popularitet, også i Rusland. Dens ernæringsværdi og fremragende smag bevares i det tørrede produkt. Det er fra tørret Beijing-kål, at en lækker koreansk suppe af siriag-cook tilberedes, samt nationale retter som Namul, Ttige og Bale. Følgesvende til tørret kinesisk kål, der hjælper den med at nå sit fulde smagspotentiale, er hvidløg og løg. Brug til Supper, saucer, marinader, kødretter, fjerkræ og vildtretter. Smag Pikant, sødlig Ernæringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 26 Fedt (g / 100g)… 3,5 Kulhydrater (g / 100g)… 34 Energiværdi (kcal / 100g)… 270
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

I det 16. århundrede opdagede portugisiske erobrere Ceylon-kanel i Sri Lanka og bragte dette krydderi til Europa i det 16. og 17. århundrede. Ceylon-kanel udvindes fra vilde træer, der kan nå en højde på op til 10 m og vokser vildt i skovene på Ceylon og i Sydindien. Dette krydderi fremstilles af den fineste indre bark, der skæres fra tre år gamle skud. Egte Ceylon-kanel er et stærkt duftende og smagsmæssigt fremragende krydderi. Enhver, der har smagt det, ved godt, hvilke forskellige smagskvaliteter dette krydderi skal have. Kulhydrater (g / 100 g): 4,0 Fedt (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energi (kcal): 160 Mindst: 18 måneder holdbar Nettovægt (g): 30
Havregryn til Spiring 300g

Havregryn til Spiring 300g

Havreskud kan tilsættes salater og færdigretter. Det er en fantastisk måde at diversificere din daglige kost og berige den med vitaminer. Vægt: 300 g
Sort sesamfrø - HoReCa

Sort sesamfrø - HoReCa

Sesam, også kendt som sesamfrø, kom til Europa fra Afrika. Sorte frø er mere værdifulde end hvide eller brune frø. De er rige på retinol, vitaminerne B og E, oliesyre og linolsyre. Sesam anerkendes som et af de mest effektive produkter, der kan bremse aldringen af celler i den menneskelige krop. Sorte sesamfrø tilsættes til salater, krydres med retter fra rucola, fennikel, fisk. Den behagelige krydrede smag af disse korn gør dem velegnede til bagning og fremstilling af kozinaki. Sorte sesamfrø er uundgåelige til fremstilling af sushi. Brug til Brug til forberedelse af alle typer bagværk og desserter, frugter, varme drikke og krydrede retter fra det orientalske køkken. Smag Astringerende smag, bitteragtig. Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 19,0 Fedt (g / 100g)… 49,0 Kulhydrater (g / 100g)… 12,0 Energiværdi (kcal / 100g)… 570
Tørrede gulerødder - HoReCa

Tørrede gulerødder - HoReCa

Strimler af tørrede gulerødder er en stor hjælp for dem, der ikke har meget tid til at lave mad. Hvis dette produkt er ved hånden, vil hastigheden på tilberedningen af en ret stige betydeligt. For rodfrugter skal ikke vaskes, skrælles, rives eller hakkes. Det er nok at dyppe gulerodstrimlerne i en væske. Når de genoprettes i mælk, bliver de til en lækker fyldning til tærte eller base for en vitaminrig salat. De kan tilsættes til stegning, i bouilloner og hovedretter. Brug til Supper, saucer, marinader, kødretter, fugle og vildtretter. Smag Sødlig Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 9,5 Fedt (g / 100g)… 0,5 Kulhydrater (g / 100g)… 49 Energiværdi (kcal / 100g)… 240
Tørret aubergine - HoReCa

Tørret aubergine - HoReCa

Denne solanaceous bær kom til Europa fra Persien, og på grund af oversættelsesvanskeligheder blev den ofte kaldt et skørt æble. Aubergine kom til Rusland fra Kaukasus, hvilket er grunden til, at den i lang tid havde kælenavnet "armensk agurk". Korrekt tørret aubergine har en lys aroma og smag af svampe. Denne egenskab gør den til en uundgåelig komponent i retter med stuvede grøntsager eller i enhver steg. Brug til Supper, saucer, marinader, retter med kød, fjerkræ og vildt. Smag Krydret, bitter, pikant Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fedt (g / 100g)… 1,0 Kulhydrater (g / 100g)… 43 Energiværdi (kcal / 100g)… 230
Kakaobønner - naturlige

Kakaobønner - naturlige

Naturlige økologiske rå kakaobønner Nettovægt: 100 g Energiværdi pr. 100 g: 565 kcal Holdbarhed: 18 måneder
Ærtemel 400g

Ærtemel 400g

Ærtemel bruges ofte til bagning af brød og tortillas, til fremstilling af pasta samt nogle bagværk som donuts og småkager. Det er nok at tilsætte kun 10-20% ærtemel til hvedemelet, og disse retter vil få en unik ærtearoma og blive lidt sundere. Ærter er rige på vitaminerne C, B og PP samt mineraler som calcium, magnesium, kalium, fosfor og zink. Maling på stenmøller gør det muligt at bevare den afbalancerede naturlige sammensætning af kornet, hvilket muliggør en reduktion af det glykemiske indeks. Vægt: 400 g
Kokosmel Garnec

Kokosmel Garnec

Kokosmel er mel lavet af tørret kokosnødspulp. Det bruges i alle slags bagværk, men primært i konfekture, på grund af sin milde søde smag, som er typisk for kokos. Kokosmel har et lavere glykemisk indeks end gennemsnitligt kornmel og er også højt i fiber, protein og sunde fedtstoffer. Dette produkt indeholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produktionsfase. Garnec var den første i Rusland til at få ret til at mærke sine produkter med varemærket "Krydset Korn". Dette varemærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter fra Foreningen af Europæiske Cøliaki-Selskaber, anerkendt i de fleste udviklede lande. Vægt: 300 g
Rugmel 400g

Rugmel 400g

Retter lavet af rugmel har færre kalorier end dem lavet af hvedemel. Selv personer, der følger forskellige vægttabsdiæter, kan bruge rugmel til bagning. Ikke kun traditionelt rugbrød kan bages af rugmel. Dette mel fungerer også som basis for mange lækre og sunde bagværk, såsom flade kager, muffins, peberkager, småkager og cookies. Rugmel indeholder vitaminer fra gruppe B, PP, samt vitamin E, en kilde til ungdom og skønhed. Maling med sten gør det muligt at bevare den naturlige, afbalancerede sammensætning af korn, hvilket gør det muligt at sænke det glykemiske indeks - en vigtig indikator for dem, der bekymrer sig om deres sundhed. Vægt: 400 g
specielt pandekagemeel

specielt pandekagemeel

Denne blanding gør det hurtigt og nemt at lave hvedepandekager. Du skal blot blande melet med vand. Koldmalingsteknologi (t < 40°C) gør det muligt at bevare de fleste vitaminer og mineraler. Vægt: 500 g
Havremel 350g

Havremel 350g

Havremel er et godt valg til bagning. De mest populære retter er havrekager og pandekager. Ernæringseksperter mener, at havre er sundere end andre kornsorter. Når havremel tilsættes bagværk, bliver de mere luftige og smuldrede, så dette mel kan fungere som en erstatning for hvedemel. Maling med sten gør det muligt at bevare den naturlige afbalancerede sammensætning af korn, hvilket gør det muligt at sænke det glykemiske indeks, en vigtig indikator for dem, der bekymrer sig om deres sundhed. Vægt: 350 g
Glutenfri 'fuglekirsebærkage' blanding

Glutenfri 'fuglekirsebærkage' blanding

Enhver, der elsker bagværk, men ønsker at holde sig i form, bør være opmærksom på denne blanding. Fugle-kirsebær mel kage er en utrolig lækker dessert, der minder lidt om mandler. Dette produkt indeholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produktionsfase. Garnec var den første i Rusland til at få ret til at mærke sine produkter med "Krydset Korn"-mærket. Dette mærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter fra Foreningen af Europæiske Cøliaki-Selskaber, anerkendt i de fleste udviklede lande. Vægt: 600 g
Linjefrømel 350g

Linjefrømel 350g

Hørfrømel bruges primært til bagning (for eksempel kager, småkager, pandekager, muffins, cupcakes, muffins osv.) og også til at lave nogle saucer. Hørfrømel er et værdifuldt kostprodukt og har mange medicinske egenskaber. Det indeholder mange vitaminer (B1, B2, B6, B9 osv.) og mikroelementer (calcium, kalium, magnesium, zink osv.). Maling på stenmøller gør det muligt at bevare den afbalancerede naturlige sammensætning af kornet, hvilket muliggør en reduktion af det glykemiske indeks. Vægt: 350 g
Fuglekirsebærmel

Fuglekirsebærmel

Fuglekirsebærmel har en bitter smag og ligner mandler, men har samtidig en sød smag, der minder om blåbær. På grund af sin ekstraordinære og raffinerede smag bruges fuglekirsebærmel ofte til at lave pandekager, tærter, muffins, cheesecakes, brød og selvfølgelig til bagning af den berømte fuglekirsebærkage. Dette produkt indeholder ikke gluten. Produktet testes for gluten i hver produktionsfase. Garnec var den første i Rusland, der fik ret til at mærke sine produkter med "Krydset Korn"-mærket. Dette mærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter fra Foreningen af Europæiske Cøliaki-selskaber, anerkendt i de fleste udviklede lande. Vægt: 400 g